PrivatniStanZagreb3

Privatni stan Zagreb

Prostorna organizacija i dizajn cjelokupnog interijera bili su osnovni zadaci ovog projekta. Stan u privatnom vlasništvu koji se nalazi u Zagrebu razvijan je od faze visokog roh baua i prostorno je maksimiziran prema prethodno zadanim nosivim zidovima, planu instalacija i otvorima na pročeljima.

 

Prvotno građen za drugu namjenu, izazov je bio takav prostor prilagoditi za svakodnevni život i istovremeno isporučiti temeljne funkcionalne i estetske potrebe. Izradi idejnog rješenja tako je prethodila promišljena prostorna organizacija, a zatim i željeni smjer dizajna koje smo vlasniku prezentirali u nekoliko mogućih stilova interijera. Odabran je moderan stil s neutralnim bojama u sivim nijansama koje smo zatim akcentirali plavim elementima te detaljima u brušenom mesingu.

 

Stan se ukupno proteže na 143 metara kvadratnih, dok vanjski prostor terase iznosi 60 metara kvadratnih. Zbog brzine izvedivosti, u dizajnu dominiraju kupovni elementi s djelomičnom intervencijom custom-made izrade koja je bila nužna, kao što su primjerice zidne obloge u dnevnom prostoru kojima je definiran glavni zid u boravku te custom-made rasvjetna tijela iznad kuhinjskog otoka koja prate dizajn nape.

 

Klijent

Privatno vlasništvo

KATEGORIJA

Interijer

L&L USLUGE

Prostorna organizacija

Idejno rješenje dizajna prostora

Izvedbene podloge za izvršavanje građevinskih i instalacijskih radova

Izvedbeni troškovnik cijelog uređenja

KVADRATURA OBJEKTA

203 m²

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!