Upoznajte

Osnovani smo 2013. kao mala obiteljska tvrtka koja se razvila u jedinstveni tržišni koncept samostalnog dizajna i proizvodnje inovativnih rješenja.

 

Full service platforma posebnost je našeg rada – samostalno dizajniramo i proizvodimo kreativne koncepte za naše klijente u području javnih i privatnih prostora, retail i HoReCa kanala te event lokacija. U L&L uredu razvijamo kreativna rješenja u obliku 3D vizualizacija te izrađujemo izvedbene nacrte za našu proizvodnju koji se ondje pretvaraju u finalni proizvod te u konačnici montiraju na lokacijama. Cijeli radni proces tako pokrivamo potpuno samostalno.

 

Naša rješenja usmjerena su na povećanje prodaje i tržišni iskorak koji proizvode i usluge naših klijenata izdvajaju od konkurencije, dok u javnim i privatnim interijerima radimo s ciljem stvaranja prostorno optimiziranog ugodnog ambijenta.

l&l

BRIEFING
FAZA

Svaki projekt započinjemo briefing upitnikom kako bismo što jasnije definirali poslovne ciljeve klijenata te skratili vremenski proces finalizacije idejnog rješenja. Cilj je svakog rješenja da u konačnici rezultira povećanjem prodaje proizvoda i/ili usluga naših klijenata zbog čega je upravo to polazišna točka svakog našeg dizajna.

IDEJNO RJEŠENJE
I TROŠKOVNIK

Idejna rješenja isporučujemo u obliku 3D vizualizacija s vrlo jasnim prikazom svih detalja i simulacija zasebnih elemenata u određenim prostorima. Kako je financijski segment jednako važan, odmah po isporuci idejnog rješenja dostavljamo i izvedbeni troškovnik.

RADIONIČKi I IZVEDBENI NACRTi

Po odobrenju idejnog rješenja i finalizaciji troškovnika, krećemo u izradu izvedbenih nacrta za proizvodnju. U toj fazi definiraju se posljednji detalji poput grafičkih priprema i RAL boja na materijalima koje koristimo u izradi. Svi izvedbeni nacrti izvode se od strane naših projektanata s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i proizvodnji.

proizvodnja
u pogonu

Po završetku izvedbenih nacrta, kreće proizvodnja u L&L proizvodnom pogonu. Naš osnovni pogon sastoji se od radione za obradu metala, stolarske radione, lakirnice i prostora za završnu obradu i montažu.

montaža

Sve što proizvodimo, samostalno i dostavljamo te montiramo na dogovorenim lokacijama. Za retail i event aktivacije, cijeli montirani setup samostalno demontiramo i odvozimo na skladišne lokacije klijenata.

foto reporting

Foto izvještaj Klijentu zadnji je korak u našem procesu rada. Odmah po završetku montaže, Klijentu dostavljamo fotografije ukupnog setupa ili prostora.

Ludvig&Ludvig