THuha - 2018-06-07 - Ludvig & Ludvig - Excellent Pub - HDR 22-Full-HD

Excellent Pub Vinkovci

U samom srcu Vinkovaca, nasuprot kultne vinkovačke lampe, nalazi se objekt od gotovo 200 m2 kojeg smo po sistemu „ključ u ruke“ u potpunosti dizajnirali te opremili u prvi vinkovački pub te veličine.

 

Prostor je zatečen u stanju demontiranog maloprodajnog prostora te je zahtijevao kompletnu prostornu definiciju, dizajn interijera te izvedbu novih strujnih i strojarskih instalacija. Prostor se sastoji od prizemnog dijela, podrumskog prostora i vanjske terase. Iako je naglasak na pivskoj ponudi, ugostiteljski prostor te veličine u centru Vinkovaca zahtijevao je i funkcionalni dnevni ambijent kako bi objekt samim interijerom i dizajnom pružio ugodan dnevni prostor i za jutarnje konzumacije.

 

Smjer uređenja definiran je stoga prema poslovnom modelu kojeg smo nazvali „pivska kavana“ i prostorom dominiraju „grube“ bazične obrade zidova i stropova, što smo postigli skidanjem knauf obloga i otvaranjem starih ciglenih svodova. Kako bi ambijent zadovoljio oba ugostiteljska smjera, ovim „grubim“ oblogama ravnotežu smo dali izradom inventara u plavim i sivim tonovima, s akcentima u brušenom mesingu te korištenjem tekstura poput mat lakiranih drvenih površina i baršuna uz pozicioniranje tople rasvjete u stilskim lusterima. Kompletan inventar prostora – od funkcionalnog do dekorativnog – u potpunosti je dizajniran i izrađen u L&L proizvodnom pogonu.

 

Excellent Pub najposjećeniji je ugostiteljski objekt u Vinkovcima.

 

Klijent

Excellent Pub, Josipa Šokčevića 2, Vinkovci za brend Ožujsko / Zagrebačka pivovara

KATEGORIJA

Ugostiteljski objekti

L&L USLUGE

Osmišljavanje poslovnog modela objekta

Prostorna organizacija

Idejno rješenje dizajna prostora

Izvedbene podloge za izvršavanje građevinskih i instalacijskih radova

Izrada svih radioničkih nacrta cjelokupnog inventara

Proizvodnja cjelokupnog inventara

Montaža cjelokupnog inventara

Izrada novog vizualnog identiteta (logotip, cjenici, brending)

KVADRATURA OBJEKTA

203 m²

Ludvig&Ludvig