Lu 2

Restoran Lu Vinkovci

U nama omiljenom slavonskom gradu dobili smo priliku dizajnirati, projektirati i proizvesti inventar za novi ugostiteljski objekt u centru grada. Riječ je o restoranu Lu u najužem centru Vinkovaca čiji je vlasnik, s vizijom pozicioniranja Vinkovaca na gastro kartu Hrvatske, želio interijer koji će tu viziju pratiti. Kako smo uz to kroz suradnju razvili prave prijateljske odnose, punim srcem smo uživali u ovom projektu.


Prostor je preuzet u potpuno zapuštenom stanju tako da je adaptacija krenula rušenjem i uklanjanjem svih zidnih, podnih i stropnih obloga, a sve kako bismo prostoru vratili izvorni izgled obzirom da je riječ o prizemlju secesijske zgrade. Prostor smo tako vratili najbliže prvobitnom stanju, dok smo suvremenost i svježinu postigli dizajnom inventara u minimalnim formama, a u kombinaciji svijetlog drveta i crnih elemenata.


Ambijent je postignut velikim brojem rasvjetnih tijela koji imaju mogućnost prigušivanja te detaljima poput starih fotografija vlasnikovog djeda i oca koji su također bili vinkovački ugostitelji. Osnovna ideja je bila stvoriti nenametljivi prostor u kojem će do punog izričaja doći gastro delicije, a gosti imati osjećaj potpune opuštenosti i ugode.

Klijent

Restoran Lu, Vinkovci

KATEGORIJA

Ugostiteljski objekti

L&L USLUGE

Osnovna prostorna organizacija

Idejno rješenje dizajna prostora

Izvedbene podloge za izvršavanje građevinskih i instalacijskih radova

Izrada radioničkih nacrta cjelokupnog inventara

Proizvodnja cjelokupnog inventara

Montaža cjelokupnog inventara

KVADRATURA OBJEKTA

95 m2

Ludvig&Ludvig