Uređenje ugostiteljskih objekata jedna je od najužih specijalnosti našeg tima. Proces (pre)uređenja pokrivamo u cijelosti samostalno – od samog idejnog rješenja prostora u projektantskom odjelu do proizvodnje cjelokupnog inventara u proizvodnom pogonu te u konačnici montaže na samom objektu. Također, kroz dugogodišnji rad upravo na tim projektima, razvili smo partnerske odnose s projektantima i izvođačima iz područja građevinarstva te elektro i strojarskih instalacija koji nas prate u svim projektima uređenja i adaptacija. Njihovo izvođenje odvija se pod punom koordinacijom našeg projektantskog ureda i dizajnera kako bismo klijenta u potpunosti rasteretili od procesa (pre)uređenja.

Proces započinjemo prostornom optimizacijom u vidu organizacije prostora kao bismo u konačnici dobili poslovno funkcionalni objekt. U tom najvažnijem koraku predviđamo sve potencijalne logističke prepreke i definiramo detalje svake zasebne poslovne cjeline – organizaciju šanka, definiranje skladišnih i servisnih prostorija, raspored i formate konzumnog prostora te komunikacijske koridore. Po usuglašavanju prostorne organizacije, započinjemo s dizajniranjem prostora u obliku 3D vizualizacija koje klijentu dostavljamo s izvedbenim troškovnikom proizvodnje i montaže. Nakon finalizacije idejnog rješenja, naš projektantski tim započinje s izradom radioničkih nacrta za svaki element inventara koji se proizvodi. Radioničke nacrte nakon toga preuzima naš produkcijski tim koji ih u proizvodnom pogonu pretvara u stvarnost.

Proces (pre)uređenja ugostiteljskog objekta završava montažom inventara na samom objektu gdje naši monteri radove izvode pod nadzorom našeg projektantskog tima.

Osim cjelokupnog procesa, nudimo i zasebne usluge izrade idejnih rješenja ili pak izrade inventara prema dostavljenim idejnim rješenjima.

Ludvig&Ludvig