Jedna od grana našeg poslovanja koja se najbrže razvija je uređenje maloprodajnih prostora, popularno zvano shopfitting. Razvoj poslovanja u sferu shopfittinga logičan je nastavak naših specijalnosti s obzirom na to da smo iskustvo prethodno razvili u izradi inovativnih retail formata i uređenju ugostiteljskih prostora. Te dvije ekspertize spojili smo u jednu i započeli s razvijanjem tima u segmentu uređenja maloprodajnih prostora.

Proces uređenja započinje prostornom organizacijom koju definiraju specifičnosti i zakonitosti određenog proizvoda, kategorija proizvoda ili usluga. Pri tome fokus je na logici prostorne organizacije i fluidnosti prostorne komunikacije koja će potrošaču u konačnici činiti logičnu cjelinu u kojoj se lako snalazi i ugodno osjeća.

Po finalizaciji prostornog plana maloprodajnog prostora, kreće izrada idejnog rješenja fokusiranog na identitet brenda, a koje klijentima dostavljamo u obliku 3D vizualizacija. Posljednja dva koraka do realizacije uređenja maloprodajnog prostora su projektiranje radioničkih nacrta te izrada opreme u našem proizvodnom pogonu.  

Osim sveobuhvatnog opremanja i uređenja maloprodajnih prostora, idejno osmišljavamo, projektiramo te izrađujemo pop-up trgovine, mobilne trgovine te maloprodajne otoke za shopping centre te druge zatvorene i otvorene maloprodajne cjeline.

Ludvig&Ludvig