Svakako jedno od najzabavnijih područja našeg rada je event scenografija. Bilo da je riječ o photo pointu ili sveobuhvatnoj scenografiji za veliki event, event scenografija je segment poslovanja u kojem zaista uživamo. Iza nas je velik broj outdoor i indoor scenografija koje samostalno dizajniramo, projektiramo i izrađujemo. Ovisno o prirodi događanja, izrađujemo jednokratne i višegodišnje event postave.

U projektima outdoor scenografije, u našem radu najzastupljenije su advent scenografije te event scenografije za događanja na otvorenom. Izrada scenografije za outdoor specifična je po uporabi materijala i rasvjetnih tijela namijenjenih za vanjske uvjete, ali i po sigurnosnim aspektima s obzirom na izloženost scenografskih postava javnoj uporabi, često bez supervizije. Višegodišnjim iskustvom u kreiranju i produkciji unikatne adventske i ostale outdoor scenografije garantiramo našim klijentima kvalitetu i trajnost postava koje isporučujemo.

U projektima indoor scenografije najzastupljeniji su projekti cjelovitog event dizajna gdje pomoću scenografije stvaramo jedinstven prostorni doživljaj i ambijentom prenosimo poruku klijenta prema ciljanim publikama. Osim cjelovitog event dizajna, u domeni indoor scenografije dizajniramo i izrađujemo i pojedinačne scenografske postave poput photo point instalacija, event pozornica, ulaznih lukova i zasebnih tematskih event instalacija.

Osim sveobuhvatnih scenografskih rješenja u vidu dizajna i produkcije, nudimo i zasebne usluge izrade idejnih rješenja ili pak izrade scenografskog inventara prema dostavljenim idejnim rješenjima.

Ludvig&Ludvig