THuha - 2022-02-09 - DSC_6159 - Ludvig & Ludvig - River Pub-Full-HD

River Pub Zagreb

Prostor bivšeg restorana Oliva koji se nalazi na poznatoj zagrebačkoj studentskoj „rivijeri“ preko puta studentskog doma Stjepan Radić, u cijelosti smo rekonstruirali u potpuno drugačiji koncept, pretvorivši ga u prvi hrvatski flagship Staropramen pub. Prostor je osim nove prostorne organizacije i preuređenja, zahtijevao i zadovoljavanje novog poslovnog modela obzirom da je prostornim aneksom i konceptualnim zaokretom bilo nužno zadovoljiti funkcionalnost restorana, dnevnog puba, prostora za večernje izlaske i živu glazbu, B2B evenata i događanja poput velikih privatnih proslava. 


Prvi korak stoga je bio vrlo pomno osmišljavanje optimalne prostorne organizacije koja će zadovoljiti sve očekivano, a istovremeno osigurati da jedan koncept ne narušava drugi i da svaki u tom prostoru djeluje prirodno i funkcionalno.


Prostor smo podijelili u četiri konzumne cjeline koje su istovremeno odvojene i spojene, što smo postigli ciljanim prostornim razmještajem i transparentnim pregradama, a kako bi svaka cjelina po potrebi mogla djelovati izdvojeno ili jedinstveno s ostatkom prostora.


Cjelokupan interijer inspiriran je brendom Staropramen, što smo postigli kombinacijom materijala, nosećom zelenom bojom i detaljima poput procesa proizvodnje piva i bakrenih kontura Praga.

Klijent

River Pub, Zagreb

Zagrebačka pivovara / Staropramen

KATEGORIJA

Ugostiteljski objekti

L&L USLUGE

Osnovna prostorna organizacija

Idejno rješenje dizajna prostora

Izvedbene podloge za izvršavanje građevinskih i instalacijskih radova

Izrada radioničkih nacrta cjelokupnog inventara

Proizvodnja cjelokupnog inventara

Montaža cjelokupnog inventara

KVADRATURA OBJEKTA

300 m2

Ludvig&Ludvig