gajba2

Ožujsko gajba

Za hrvatsko pivo broj jedan dizajnirali smo i proizveli najveću ikad gajbu Žuje koja umjesto pive sadrži prvi hrvatski pivski brend store.

 

Gajba je izvedena kao ljuska oko custom-made prijenosnog kontejnera kojeg smo u cijelosti sami dizajnirali, projektirali i izradili te uredili interijer tako da prati identitet brenda i istovremeno osigura maloprodajnu funkcionalnost. Fronta kontejnera izrađena je od izo stakla s centralno postavljenim ulaznim vratima, dok je interijer u cijelosti zatvoren u dekorativne obloge kojima dominiraju betonski siva i Žujina RAL žuta boja. Predprostor uređen je kao welcome zona u koju je smješten kutak s kratkom povijesti Zagrebačke pivovare, dok su na drugu stranu predprostora postavljeni hladnjaci i barski stolci za sve žedne goste dućana.

 

Ožujsko brend store prvi je brend store takvog profila u Hrvatskoj te uz cjelokupni dizajn i izvedbu, sve proizvode koji su bili u prodaji smo osmislili i izradili u suradnji s kreativnom agencijom Symbol koja potpisuje sva grafička rješenja na maloprodajnim artiklima.

 

Klijent

Zagrebačka pivovara / brend Ožujsko

KATEGORIJA

Shopfitting

L&L USLUGE

Idejno rješenje

Dizajn cjelokupne instalacije

Izvedbeno projektiranje

Proizvodnja cjelokupne instalacije

Montaža na lokaciji

Ludvig&Ludvig