THuha - 2022-03-02 - Ludvig & Ludvig - Franck Experience Store - HDR 09-Full-HD

Franck Experience Store Zagreb

Za vodećeg regionalnog proizvođača toplih napitaka dizajnirali smo i proizveli inventar za njihov prvi Experience Store. Osim prilagođenog dizajna za potrebe prostora, cilj je bio tokom dizajniranja tog konkretnog interijera definirati i standarde dizajna koji će biti primjenjivi u sve sljedeće Franck Experience Store lokacije u državi i regiji, a kako bismo dobili prepoznatljiv i unikatan izgled trgovine.

 

Prostorom dominiraju elementi jednostavnih ravnih linija te osnovne boje koje u fokus stavljaju proizvode. Podne i zidne obloge definirane su tako da naglašavaju jednostavan i nenametljiv dizajn namještaja, a istovremeno svojim neutralnim tonovima i teksturama daju ravnotežu pomalo strogom dizajnu inventara. Metalni elementi su obrađeni u boju starog zlata što u kombinaciji s drvenim akcentima u boji staroj hrasta daju svojevrsni hommage bogatoj povijesti kompanije Franck.

 

Iako je riječ o relativno malom prostoru, promišljenom prostornom organizacijom smjestili smo skladišne i uredske prostorije u pozadinu te ih zatvorili kliznim vratima koja prate cjelokupni dizajn, dok smo u prodajnom dijelu uz kategorizirane prodajne police smjestili i prodajni pult, otok za coffee tasting, edukativne elemente, dispenzere sa svježom kavom te mali pržionik.

Klijent

Franck

KATEGORIJA

Uređenje maloprodajnih dućana / shopfitting

L&L USLUGE

Osnovna prostorna organizacija

Idejno rješenje dizajna prostora

Izvedbene podloge za izvršavanje građevinskih i instalacijskih radova

Izrada radioničkih nacrta cjelokupnog inventara

Proizvodnja cjelokupnog inventara

Montaža cjelokupnog inventara

Kvadratura objekta

60 m2

Ludvig&Ludvig